Képviselők 2019/2020

Csontos KataCsontos Katalin

Sziasztok!
Csontos Kata vagyok, másodéves geológia szakirányon. Alapvetően szociális embernek tartom magam, mindig is szerettem a társaság része lenni. Nincs ez másképp az egyetemen sem, ezért próbáltam minél több szinten belefolyni a közéletbe és aktívan részt vállalni benne. Ezért jelentkeztem mentornak és képviselőnek is. Mind a kettőt borzasztóan fontosnak tartom a maga nemében. A képviselőség és mentorság hozadékaként rengeteg új embert ismertem meg, valamint sokkal tisztábban látom át az egyetem működését, így hatékony segítséget tudok nyújtani hallgatótársaimnak és persze nem utolsó sorban saját javamra is válik, hogy céltudatosabban élem az egyetemi életem. Ha esetleg bármi kérdésed lenne azzal kapcsolatban, hogy milyen különböző, a Kart érintő kérdések kerülnek megvitatásra egy Küldöttgyűlésen a képviselők és tisztségviselők között, vagy hogy hogyan zajlik egy mentorképzés és mi minden segítséget nyújtunk a gólyáknak gólyatábor alatt és utána egész félévben, akkor keress meg bátran facebookon vagy az alábbi e-mail címen: csontoskata@caesar.elte.hu!

 

Laza DánielLaza Dániel

Sziasztok!
Laza Dániel vagyok, elsőéves geológus MSc-s hallgató. Ahogy az előző két ciklusban, most is örömmel képviselem hallgatótársaim, azaz a Ti érdeketeket! A hallgatói közéletben való aktív részvételem már az életem szerves részévé vált. Véleményemmel, meglátásaimmal, ötleteimmel igyekszem a Hallgatói Önkormányzat működését segíteni, a döntések meghozását könnyebbé tenni.

   

  

Magyari SándorMagyari Sándor

Sziasztok!
Sanyi vagyok, végzős földrajzos hallgató. Már két éve képviselem a hallgatók érdekeit a küldöttgyűléseken és az egyetemi életben. Fontosnak tartom, hogy a lehető legjobb döntések szülessenek meg, tanulmányi és közéleti előrehaladásunkat megkönnyítendő. Ebben segítségemre lehetnek korábbi képviselői, mentori tapasztalataim is, melyek nagyobb belátást engednek a kar és a hallgatók életébe, igényeibe.
Jó szerencsét!

   

  

Nagy ZsoltNagy Zsolt

Sziasztok!
Nagy Zsolt vagyok harmadéves geológus hallgató. Tavaly mentorfelelősként, tavalyelőtt pedig mentorként is már részese voltam az egyetemi közéletnek. Idén pedig a Küldöttgyűlésben vagyok képviselő, ahol a szakunkat, azaz Titeket képvisellek. Bármilyen kérdésetek, véleményetek van forduljatok hozzám bizalommal.

    

   

  

  

Németh CsillaNémeth Csilla

Sziasztok!
Németh Csilla vagyok, meteorológus mesterképzésen elsőéves hallgató. 2016-ban kezdtem földtudományi alapszakon. 2017-ben jelentkeztem mentornak és képviselőnek is. 2017 októbere óta folyamatosan tagja vagyok az ELTE TTK küldöttgyűlésének. Kétszer voltam szakos mentorfelelős, majd 2018-ban 2 féléven keresztül a kari lakhatási és esélyegyenlőségi referens pozíciót is betölthettem. Jelenleg már az EHÖK-ben vagyok esélyegyenlőségi referens, de emellett lelkes tagja maradtam szakterületemnek. Ahol tudok segítek, szívesen képviselem a szakterület érdekeit továbbra is a küldöttgyűléseken, egyre több tapasztalattal. Forduljatok hozzám bizalommal, bármilyen kérdésetek is lenne.

   

Tuza BenedekTuza Benedek

Sziasztok!
Tuza Benedek vagyok, alias Ben. Harmadéves földrajz szakos hallgató vagyok terület- és településfejlesztés szakirányon. Korábban kétszer voltam mentor, jelenleg ez a második ciklusom képviselőként és terveim szerint nem ez lesz az utolsó. Kedvenc területeim az urbanisztika, az Európai Unió és a településfejlesztés. 2018 ősze óta én vagyok a kari kommunikációs referens, amelynek keretében a TTK HÖK közösségimédia-felületeit kezelem: többek közt a 2019-es gólyatábor Facebook-eseménye is az én nevemhez fűződik. Gyakran feltűnök az Educatio Kiállításokon, a kari Nyílt Napokon, legújabban pedig gimnáziumokban népszerűsítem a földrajzképzést Magyari Sanyi kollégával országszerte… úgy tűnik, a kommunikáció, reklám és az állandó propaganda lesz a végzetem.

  

Vajdovich NoémiVajdovich Noémi

Sziasztok!
Noémi vagyok, másodéves földrajzos hallgató (regionális elemzés szakirányon). Az előző félévben felvételt nyertem a TTK HÖK mentorrendszerébe, majd a mentorkodással párosulva pályáztam a küldöttgyűlési tagságra. Azzal, hogy idén bekerültem a Küldöttgyűlés képviselői közé és mindeközben megválasztottak mentorfelelősnek is, jóval fontosabb és felelősségteljesebb szerepet kaptam a HÖK-ön belül. A következő félév során képviselőtársaimmal együtt igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni a földrajz szakosok érdekeiért. Bízom benne, hogy a hallgatói ügyek képviselete, a szakos programok- és a gólyatábor szervezése közben a többi mentorfelelőssel együtt sikerül kialakítanunk egy szuper mentorcsapatot is!

  

Varga BarbaraVarga Barbara

Sziasztok!
Barbi vagyok, másodéves földrajzos hallgató. Az idei tanévben lettem tagja az ELTE TTK HÖK Küldöttgyűlésének. Én úgy gondolom hogy ez a poszt felelősségteljes hozzáállást kíván aminek próbálok eleget tenni. Számomra a legfontosabb hogy a szakom érdekei megfelelően képviselve legyenek a gyűléseken. Mentori tapasztalataim segítik munkámat, illetve az idén mentorfelelős leszek, aminek a tapasztalatait szintén tudom majd hasznosítani reményeim szerint.

   

   

Pótképviselők

Ádám Rozália

Borsányi Máté