A Földrajzos Klub néven már korábban ismertté vált csoport lelkes hallgatók szerveződésének eredménye, így a ma már oktatók között számon tartott Dr. Nagy Balázs is foglalkozott a szerda esti előadások lebonyolításával. Ez a hagyomány azóta is töretlen, az érdeklődők az említett napon, este hattól némi zsíros kenyér társaságában hallgathatják az élménybeszámolókat a világ minden tájáról.

2012-ben szintet lépett a Klub és hivatalos civil szervezetté formálódott Földrajzos Klub a Hallgatókért és a Tudományért néven.

Az Egyesület tudományos téren is előre szeretne lépni, ezért az oktatókkal együttműködve különböző szakmai programok; konferenciák, kerekasztal-beszélgetések, kurzusok szervezésével kívánunk valamit hozzátenni az egyetemi évek alatt megszerzett tudáshoz.

Azok számára, akik folyamatosan szeretnének értesülni az aktuális eseményekről, heti rendszerességgel küldenek hírlevelet, valamint a rendes tagok a szakmai programokon való részvételen is előnyt élveznek. Az 500 forintos féléves tagdíjat befizetők szavazati jogot kapnak, így a Közgyűléseken beleszólhatnak az Egyesület működésébe. Akik viszont nem kívánnak élni ezzel a lehetőséggel, választhatják a pártoló tagságot is.

Látogasd meg az Egyesület honlapját itt!