Képviselők

A lenyíló alpontokban megtalálod kihez fordulhatsz a kérdéseiddel, illetve a nevek alatt láthatod azt is, mi az egyes emberek specializációja, hogy konkrétabban kaphass választ.

 

Azok mik? Fánkok, vagy mit képviselnek ugyan?

A TTK Hallgatói Önkormányzatának van egy úgy nevezett Küldöttgyűlése. Ezt az egyes szakterületek azon diákjai teszik ki, akik kellően buzgónak tartják magukat egy kis plusz vállalásra, és akik szeretnének tevékenyen hozzátenni valamit a mindennapjaink alakulásához az egyetemen. Az, hogy végeredményben kik kerülnek be, az a ti szavazataitokon múlnak. 

Az egyes Tisztségviselők fontos feladatokat látnak el legyen szó esélyegyenlőségi kérdésekről, tanulmányi ügyekről, vagy akár az ösztöndíjaink alakulásáról. Ez pedig csak nagyon kevés példa az összeshez képest. 
Nem egy külön világ. Azok a hallgatók akik itt jelen vannak, pontosan ugyanazok az emberek akikkel nap mint nap találkozol; csak szeretnek aktívan cselekedni ha látják a lehetőségeket. 

Ha úgy véled szerinted is lényeges az, hogyan alakulnak az egyetemi éveink, nosza rajta! Te is tehetsz érte hogy megvalósuljanak a jó ötletek, megoldjuk a gondjainkat, vagy javítsunk azon ami eddig rossz volt a rendszerben. 

Ha felkeltette az érdeklődésedet, bővebb információkért keresd fel a TTK HÖK weboldalát, vagy érdeklődj mentoraidnál, az ff képviselőknél, illetve a szakterületi koordinátornál!

 

ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat:
http://ttkhok.elte.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük